Vilnius
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

100,00 € už 200,00 € vertės 5 klasikinius veido ir dekolte masažus su kokoso aliejumi (po 40min.) DALIA grožio studijoje Vilniuje!

Kupono kaina
100 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
200.00 € -50% 100.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 12 kuponų



Veidas – tai tokia žmogaus kūno dalis, į kurią pirmiausia atkreipiamas dėmesys, todėl turime stengtis, kad mūsų veidas kuo ilgiau išliktų gražus bei jaunas. Veidas susideda iš daugelio raumenų. Tai yra kūno dalis, kuri labiausiai pasiduoda stresui.

Masažas – vienas iš natūralių būdų stangrini, pakelti odos tonusą, atsipalaiduoti, pailsėti, nusiraminti ir pagražėti.


Veido masažai atliekami su natūraliu kokoso aliejumi. Kokosų aliejus pasižymi ilgalaikiu poveikiu, skatina odos atsinaujinimo procesus, oda darosi lygesnė ir sveikesnė. Šis aliejus gali būti naudojamas ir ypač jautrios odos priežiūrai. Kokoso aliejus itin gelbsti išsausėjusią, dermatito pažeistą kūno ar veido odą, ją suminkštindamas bei sudrėkindamas. Pasitepus šiuo aliejumi oda įgauna antibakterinę apsaugą, kovojančią prieš grybelius ar infekcijas. Todėl šis kokoso aliejus itin tinkamas turintiems problematišką odą, kuris puikiai atnaujina žvarbaus vėjo nugairintą, saulės nusvilintą odą.

 

Klasikinis veido ir dekolte masažas tinka bet kokiam odos tipui, taip pat tiek jaunai, tiek brandžiai odai. Masažo metu suaktyvinama kraujotaka, limfotaka, dėl to suaktyvėja visi biologiniai odos procesai: oda greičiau ir gausiau aprūpinama maitinamosiomis medžiagomis, deguonimi, vyksta aktyvi detoksikacija, skatinama odos regeneracija. Masažo metu veikiami veido ir dekolte srities raumenys, stimuliuojamas raumenų tonusas, tai mažina raumenų raukšleles, patempia veido ir dekolte odą, mažina raukšlių atsiradimą. Oda tampa lygesnė, stangresnė, skaistesnė, sumažėja raukšlių gylis, oda atrodo pailsėjusi ir gaivi.

 
Procedūros eiga: demakiažas; klasikinis veido ir dekoltė masažas su kokoso aliejumi; 
kosmetologės konsultacija.


Pasiūlymo sąlygos

- Būtina išankstinė registracija  nurodytais telefonais
- Kuponą būtina išnaudoti per vieną apsilankymą.
- Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas panaudotu, jeigu apie neatvykimą bus perspėta mažiau negu prieš 12 valandų iki procedūros.
- Kuponas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo dienos



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio studija „Dalia“
Basanavičiaus g. 22, Vilnius
Tel.:  8 670 20093
www.daliagroziostudija.lt
arba
Goštauto g. 5/2, Vilniuje 
Tel. 8 (5) 262 05 99, mob. 8 648 05505

Darbo laikas
I-V 10:00 – 20:00
VI  10:00 – 17:00
VII nedirbame


UAB "Dalia grožio studija"
Įmonės kodas: 300651697

DALIA grožio studija





Naujausi pasiūlymai