Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

40,00 € už 50,00 € vertės veido procedūrą ir KOBIDO veido masažą (trukmė 120 min.) Beauty Lounge grožio salone Vilniuje!

Kupono kaina
40 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
50.00 € -20% 10.00 €

Nupirkta 16 kuponų


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Procedūros metu veikiami veido, kaklo ir galvos raumenys, pirštų galiukais stimuliuojami veido taškai, o tai pagerina gyvybinės energijos srautus (subalansuojama kūno ir emocijų pusiausvyra), odos ląstelės efektyviau aprūpinamos deguonimi, oda pastebimai atsigauna ir atjaunėja. Ritualo metu derinami greiti, smūginiai, ritmiški prisilietimai yra labai veiksmingi, apimantys akupunktūros taškus ir limfos drenavimą. 

Kobido veido masažo ritualas yra laikomas vienu veiksmingiausių natūralių metodų, skirtų odos būklei pagerinti, senėjimo procesui lėtinti.

Procedūrą sudaro 3 etapai: 
1. Detoksikacija su švelniu pieneliu, bei enzyminiu putojančiu šveitikliu: preciziškas odos nuvalymas ir šveitimas, kuris suaktyvina visas odos funkcijas, oda atgauna elastingumą, spindesį, pastebimai tampa lygesnė.

2. Japoniškas terapinis veido masažas:Intensyvus veido masažas minimalizuoja veido, kaklo ir iškirptės srities (dekoltė) raumenų įtampą, užkerta kelią naujoms raukšlelėms susidaryti, veiksmingai mažina esamas raukšleles, gražiai paryškina veido kontūrą. Procedūros metu greitais, ritmiškais prisilietimais yra stimuliuojami veido raumenys. Masažuojant veidą mažinamas odos glebumas, raukšlelių kiekis ir pastebimumas. Šio subtilaus masažo dėka veido oda atsikrato toksinų ir nešvarumų, normalizuojamas jos drėgmės balansas, maksimaliai padidinamas skaistumas.

3.Skaistinanti modeliuojanti kaukė:
Skaistinanti modeliuojanti kaukė padeda atstatyti papilkėjusios ir praradusios gyvybingumą odos spalvą ir būklę, taip pat padidina drėgmės lygį odoje bei nuramina jautrią, sudirgusią odą.
Kaukės sudėtyje yra kivių (Actinidia Chinensis) vaisių ekstrakto, kuris suteikia gyvybingumo ir pagerina odos spalvą. Kaukėje esanti askorbo rūgštis taip pat pasižymi antioksidaciniu poveikiu, todėl oda tampa itin skaisti visomis prasmėmis – ir detoksikuota, ir paskaistėjusia spalva.
Tai nulupama alginatinė kaukė, kurios sudėtyje yra iš rudųjų dumblių gaunamos skaidulinės medžiagos algino, kuris drėkina, atstato odos balansą, pagerina mikrocirkuliaciją, lygina odą. Taip pat yra diatomito, kuris pasižymi puikiomis riebalus ir toksinus absorbuojančiomis savybėmis.



Pasiūlymo sąlygos

- Išankstinė registracija būtina. Registruotis galite tel. 861 380 250.
- Jei užsirašote, neatvykstate ir nepranešate ne vėliau nei prieš 3 valandų, kuponas pažymimas išnaudotu.
- Jums pageidaujant salone bus išrasyta sąskaita-faktūra
- Kuponas galioja 3 mėnesius nuo įsigijimo dienos
- Į kitas paslaugas kuponas nekeičiamas
- Būtina pateikti atspausdintą kuponą su unikaliu kodu, gautą į el. pašto dėžutę



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Beauty Lounge grožio salonas

Kruopų g. 3, Vilnius
Tel. 861 380 250

El. paštas: [email protected]

 

Darbo laikas:

Nuo pirmadienio iki penktadenio
nuo 9.00 iki 19.00 val.

Šestadenį nuo 9.00 iki 16.00 val.

UAB Beauty lounge
Įmonės kodas 302595560

 






Naujausi pasiūlymai