Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

19,99 € už 35,00 € vertės kombinuotą giluminį veido valymą AHA rūgštimis ir ultragarsu bei modeliuojamąją (alginatinę jūros dumblių) kaukę LILI grožio salone!

Puiki akcija!
Kupono kaina
20 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
35.00 € -42% 15.01 €

Nupirkta 12 kuponų


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Rūgštinis veido valymas – tai labai efektyvi giluminio veido valymo procedūra. Procedūros metu naudojama organinė AHA glikolio rūgštis, kuri pasižymi stipriomis antioksidacinėmis ir  priešuždegiminėmis savybėmis. Rūgštinio veido valymo metu pašalinamas viršutinis odos sluoksnis, skatinama ląstelių regeneracija ir stimuliuojamas odos atsinaujinimas. Glikolio rūgštis skatina spuogų gijimą, neleidžia užsikimšti  riebalinių liaukų latakams ir susidaryti naujiems inkštirams, stimuliuoja riebalinių liaukų veiklą, išvalo poras. Tai puiki procedūra paaugliams, kuriuos kankina jaunatviniai spuogai arba acne.

Taip pat ši procedūra skatina kolageno ir elastino sintezę, stimuliuoja odos atsinaujinimo procesus, stiprina odos imunitetą, todėl tinka ir vyresnio amžiaus moterims bei vyrams, kurie nori pagražinti ar atjauninti veido odą.

Pilingas ultragarsu - tai neinvazinė, neskausminga, gaivi ir atjauninanti procedūra.  Šiuo būdu greitai ir lengvai pašalinamas “mirusių” odos ląstelių sluoksnis, riebalų perteklius, bakterijos ir odą dengiančios toksiškos medžiagos. Ultragarsinis veido valymas tinka ir labai jautriai, dirgliai odai, tai puikus srpendimas esant riebiai ar mišriai odai. Ši procedūra puikiai pašalina odos nešvarumus, po jos oda tampa švari, skaisti, lygi.  Alginatinės kaukės, naudojamos kosmetologijoje, „fiksuoja“ veido kontūrus. Kaukė suformuoja oro ir drėgmės nepraleidžiančią plėvelę, kuri užtikrina gilų drėkinimą. Be to, alginatinės kaukės gerina limfos ir kraujo apytaką, turi drenažinį poveikį. Gamintojai alginatines kaukes papildo veikliaisiais komponentais – augaliniais ekstraktais, vitaminais, mikroelementais ir kt.

Alginatinės kaukės rekomenduojamos organizmo detoksikacijai, esant sausai, riebiai, atoniškai, senstančiai odai, kaip senėjimo profilaktika, sergant dermatitais, kuperoze. Šaldomosios – atpalaiduoja audinius, išlygina smulkias raukšleles, odos reljefą, todėl veidas atrodo pailsėjęs ir jaunesnis. Sustingusi kaukė išlygina odos reljefą – sumažėja raukšlių gylis. Po procedūros klientą lydi lengvumo ir gaivumo pojūtis.
Procedūros trukmė: 70 min.


Pasiūlymo sąlygos

- Būtina išankstinė registracija tel.: 867331273
- Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų;
- Papildomos nuolaidos netaikomos ir nekeičiamos į kitas paslaugas;
- Kuponas galioja 2 mėnesius nuo įsigijimo dienos
- Būtina atsinešti atspausdintą kuponą!
- Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą  bus perspėta mažiau negu prieš 2 valandas!




Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas LILI
Matulaičio a. 5, Vilnius
8 673 31 273
[email protected]

Darbo laikas:
neporinės mėnesio dienos:
I- V nuo 08 iki 20 val.
VI   nuo 09 iki 15 val.
 VII nedirbame


Anna Tomaševič-Preitikienė
verslo liud. Nr. MP734954-1







Naujausi pasiūlymai