Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

29,00 € už 55,00 € vertės kūno detoksikuojantį masažą ŠOKOLADO PALAIMA su įvyniojimu 60 min. grožio studijoje DALIA!

Puiki dovana mylimai moteriai!
Kupono kaina
29 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
55.00 € -47% 26.00 €

Nupirkta 15 kuponų


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Greitas gyvenimo tempas, nesibaigiantys rūpesčiai, stresas ir nuovargis atima gyvenimo džiaugsmą..  Su pačiais geriausiais linkėjimais, visoms norinčioms atgauti jėgas, pailsėti, vėl pasijusti darbingomis, gražiomis ir laimingomis, siūlome išbandyti šį ypatingą šokolado masažą su įvyniojimu.

Šokoladas dėl turtingos kakavmedžio vaisiaus sudėties bei gundančio aromato jau senai žinomas kaip vienas iš afrodiziakų, taip pat energijos, geros savijautos ir grožio šaltinių. Šokoladas savo sudėtyje turi medžiagų, kurių dėka skatinama laimės hormonų – endorfino ir serotonino gamybą, imame jausti harmoniją, malonią šilumą, pasineriame į euforijos būseną. Tai ne tik puiki atsipalaidavimo procedūra, bet ir efektyvi anticeliulitinė priemonė, kuri tonizuoja ir minkština odą.

Kodėl verta:

- Šokoladas dėl turtingos kakavmedžio vaisiaus sudėties bei gundančio aromato jau seniai žinomas kaip vienas iš afrodiziakų, taip pat energijos, geros savijautos ir grožio šaltinių.
- Šokoladinis masažas – tai ne tik puiki atsipalaidavimo procedūra, bet ir efektyvi anticeliulitinė priemonė, kuri tonizuoja ir minkština odą.
- Detoksikuojantis kūno įvyniojimas efektyviai šalina toksinus.
- Įgudusios meistro rankos ir ypatinga masažo specifika atpalaiduos kiekvieną kūno raumenį, leis visiškai atsipalaiduoti, pasisemti energijos ir puikios savijautos.
- Po šokoladinio ritualo Jūsų oda taps minkšta ir glotni.

Trukmė 1 val.

Tai ypatinga dovana Jums, moterys, ir Jūsų draugėms. Šokolado įvyniojimo procedūra “Šokolado palaima”, atliekama su atpalaiduojančiu masažu, nepaliks nė vienos abejingos karališkiems kūno pojūčiams bei subtiliems aromatams. Atsiverkite naujam patyrimui, pabėkite nuo kasdienybės rutinos ir pasijuskite pati sau ypatinga už itin saldžią kainą.


Suskubkite pasirūpinti savimi, savo seserimis, mamomis, močiutėmis, draugėmis ir bendradarbėmis! Padovanokite joms puikų ir naudingą laiką, praskaidrinkite savo ir savo artimųjų nuotaiką! Gyvenimas gražus, kai aplink gražios ir laimingos moterys! 



Pasiūlymo sąlygos

- Būtina išankstinė registracija tel: 8 670 20093
- Kuponą būtina išnaudoti per vieną apsilankymą;
- Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas panaudotu, jeigu apie neatvykimą bus perspėta mažiau negu prieš 12 valandų iki procedūros;
- Būtina turėti atspausdintą kuponą;
- Kuponą galite išsikeisti į firminį dovanų čekį salone.
- Kuponas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo dienos



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio studija „Dalia“
Basanavičiaus g. 22, Vilnius
Tel.:  8 670 20093, [email protected]
www.daliagroziostudija.lt


Darbo laikas
I-V 10:00 – 20:00
VI  10:00 – 17:00
VII nedirbame


UAB "Dalia grožio studija"
Įmonės kodas: 300651697

DALIA grožio studija





Naujausi pasiūlymai